CNC Plazmavágók

B széria

A B széria azok számára lett kifejlesztve, akik szeretnének egy olcsóbb kategóriájú de pontos gépet, garanciával, ingyenes betanítással egész Románia és Magyarország területén. Minimális beruházással bármilyen vas anyagba különböző mintát ki lehet vágni ( 3-100 mm vastag vasba), egy oxigén és butángáz palack segítségével. Egyszerű konstrukció, megbízható, felhasználóbarát felület román és magyar nyelven is, a Windows biztosítja a gép könnyű használatát.

L széria

Az L széria a tökéletes választás azok számára, akik jó minőségű gépet keresnek. Ez a legnépszerűbb termékünk. Felszerelhető egyaránt lángvágó fejjel és különböző típusú plazmával is. A könnyű de merev (alumínium profilok) szerkezete lehetővé teszi a nagy sebességet és gyorsulást, amely a termelést is megnöveli. A gép úgy lett megtervezve, hogy a nyersanyag (vas) be ill. kipakolása egy targonca segítségével könnyen megoldható legyen. Opcionálisan elszívóasztallal is felszerelhető, hogy a gáz és a füst ne zavarjon, amely a vágás közben keletkezik.

F széria

Az F széria egy olyan gép, amely kielégíti a legigényesebb felhasználókat is. Felépítése nagy és robusztus, kiváló minőségű alkatrészekből áll, lehet rá szerelni akár több plazma- és lángvágófejet is. Úgy lett megtervezve és felépítve, hogy helyt tudjon állni a nehéz és intenzív működésnek is, akár 3 műszakban folyamatosan. A golyósorsó és a lineáris vezetékek biztosítják a pontosságot, a sebességet és a megbízhatóságot. Mivel a főbb alkatrészek védve vannak a portól, ezért nem igényel kiemelt karbantartást.

G széria

A G széria mechanikusan a legfejlettebb termékünk. Maximális mérete 3,5 m x 3,5 m, merev szerkezet jellemzi, kiküszöbölve bármilyen mechanikus játékot. Mivel minden tengelyen golyósorsók vannak, az alkatrészek a por ellen teljes védve vannak, ezért ezt a szériát top terméknek is tekinthetjül. A gépet lángvágófejen és plazmán kívül fel lehet szerelni akár vízvágófejjel vagy marófejjel is.