CNC Lángvágók

B széria

A B széria azok számára lett kifejlesztve akik szeretnének egy olcsóbb kategóriájú de pontos gépet, garanciával, ingyenes betanítással egész Románia és Magyarország területén. Minimális beruházással bármilyen vas anyagba ki lehet vágni ( 3-100 mm vastag vasba) különböző mintákat, egy oxigén és butángáz palack segítségével. Egyszerű konstrukció, megbízható, felhasználóbarát felület román és magyar nyelven, a Windows biztosítja a gép könnyű használatát.

L széria

Az L széria a tökéletes választás azok számára, akik jó minöségű gépet keresnek. Ez a legnépszerűbb termékünk. Felszerelhető egyaránt lángvágó fejjel és különböző plazmával is. A gép könnyű, de merev (alumínium profilok) szerkezete lehetővé teszi a nagy sebességet és gyorsulást, amely a termelést is megnöveli. Úgy lett tervezve, hogy a nyersanyag (vas) be ill. kipakolása egy targonca segítségével könnyen megoldható legyen. Opcionálisan elszivóasztallal is felszerelhető, hogy a különböző gáz és füst ne zavarjon, amely a vágás közben keletkezik.

F széria

Egy gép, amely kielégíti a legigényesebb felhasználókat is. Felépítése nagy és robusztus, kiváló minőségű alkatrészek, lehet rá szerelni akár több plazma- és lángvágó -fejet is. Az F széria úgy lett megtervezve és felépítve, hogy helyt tudjon állni nehéz és intenzív működésnek is, akár 3 műszakban folyamatosan. A golyósorsó és a lineáris vezetékek biztosítják a pontosságot, a sebességet és a megbízhatóságot ennél a terméknél. Mivel a főbb alkatrészek védve vannak a portól, ezért nem igényel kiemelt karbantartást.

G széria

A G széria mechanikusan a legfejlettebb termékünk. Maximális mérete 3,5 m x 3,5 m, merev szerkezet jellemzi, kiküszöbölve bármilyen mechanikus játékot. Minden tengelyen golyósorsók vannak, a por ellen teljesen védve vannak az alkatrészek, amely ezt a szériát a top termékünkké teszi. Ezt a terméket lángvágó fejen és plazmán kívül fel lehet szerelni akár vízvágó fejjel vagy maró fejjel is.